Menu
×

Tractări Auto Bacău

Tractări Auto Bacău

TE-A LĂSAT MAȘINA-N DRUM? ACUM NU MAI E O PROBLEMĂ.

Tu doar sună-ne la unul din numerele de telefon următoare și echipa noastră vine sa te tracteze.

Telefoane: Fix/Fax: +40234573788

Mobil: +40744613412

SUNTEM DISPONIBILI NON STOP !!!

Inchirieri Auto Bacau si Iasi

Top 4 beneficii clienți:

  1. Închirieri auto iasi si bacau aeroport: ne aflam la cativa pasi de Aeroport Bacau.
  2. Inchirieri auto iasi si bacau ieftine: raport calitate pret foarte bun,
  3. Preturi de 15€ /zi pentru: Inchirieri Auto Bacau si Iasi Dacia Logan, Renault Clio, sau Fiat Albea pentru mai mult de 14 zile.
  4. Putem livra si prelua masinile 24 ore din 24 ore inclusiv la aeroportul Bacau si Iasi

Din experienta noastra de peste 10 ani in domeniul inchirierilor auto in Bacau si Iasi, cu ajutorul unei flote de masini in permanenta innoire, oferim clientilor nostri servicii de top la preturi minime. Daca veniti in Bacau sau Iasi cu afaceri sau in vacanta, va asteptam cu oferta noastra de inchirieri masini Bacau si Iasi. Va punem la dispozitie autoturisme din gama Rent a Car Bacau si Iasi incepand de la clasa mica, pana la microbuze cu 8+1 locuri fara sofer sau la cerere cu sofer. Locatiile noastre: INCHIRIERI MASINI BACAU le gasiti pe Strada Republicii 1248 (vis-a-vis reprezentanta Dacia Renault) sau pe Strada Aeroportului Nr. 6 (la 150m de Aeroportul Bacau ).

Dupa ce luati decizia sa inchiriati o masina de la noi va vom pune la dispozitie optional si urmatoarele accesorii: sistem de navigatie GPS , scaune de copil de la 1 an la 7 ani, lanturi de zapada pentru perioada de iarna. Pentru sezonul de iarna echipam pentru clientii nostrii toate masinile cu anvelope de iarna in vederea reducerii pe cat posibil a neplacerilor cauzate de drumurile cu suprafete alunecoase din zona noastra. Toate masinile noastre sunt revizionate permanent intrucat dispunem de service auto propriu si dorim ca in timpul perioadelor de inchiriere sa existe cat mai putine probleme mecanice sau defectiuni ale masinilor. In care apare dintr-un anume motiv o problema la masina inchiriata de dumneavoastra va putem oferi o alta masina la schimb din aceeasi categorie sau dintr-o clasa superioara fara alte costuri suplimentare.

1
×
Bună! Cum te putem ajuta?