SERVICIILE NOASTRE
INCHIRIERI AUTO

Flota noasta detine peste 30 de masini

Detinem o flota de peste 30 de autoturisme de diferite categorii mica, medie, mare si microbuz 8+1 locuri.

Poti obtional sa inchiriezi:

  • Scaun copil la pretul de 3 euro/zi
  • CASCO obtional  – in functie de masina aleasa
TRANSFERURI AEROPORT

Daca doresti sa te luam de la aeroport, nici o problema!Biroul nostru se afla situat in apropierea aeroportului Bacau ( aprox 150 m)

Asiguram transferul de la/la aeroport la orice ora cu prenotarea masinii.

Predarea masinii in zilele de sambata, duminica si alte sarbatori legale costa 10 eur/predare auto respectiv 10 euro/preluare auto.

Predarea masinii in intervalul ora 18.00 – 08.30 cost de 10 euro.

Predare autoturismului la Aeroportul din Iasi costa 60 EUR.

Predarea autoturismului la Aeroportul din Bucuresti costa 100 EUR

TRACTARI AUTO

TE-A LĂSAT MAȘINA-N DRUM? Acum NU mai e o problema!

Tu doar sună-ne la unul din numerele de telefon următoare și echipa noastră vine sa te tracteze.

Telefoane: Fix/Fax: +40234573788

Mobil: +40744613412

SUNTEM DISPONIBILI NON STOP !!!

MECANICA AUTO

Reparatiile pentru partea mecanica si electrica se desfasoara intr-un atelier cu o suprafata de 350 mp. Dotarile tehnice existente permit efectuarea de reparatii mecanice si electrice simultan pentru autovehicule.In acest atelier se realizeaza reparatii mecanice in special pentru autoturismele produse in strainatate (Volkswagen, Opel, Renault, Fiat, Bmw, Mercedes) si se realizeaza si reparatii pentru autoturismele de productie autohtona Dacia, Daewoo)Dotarile tehnice permit realizarea de interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de directie si de franare.. Se realizeaza de asemenea inlocuirea anvelopelor pentru autoturisme, atat ca urmare a uzurii acestora cat si la schimbarile de sezon, anvelopele inlociute sezonier putand fi pastrate in depozitul propriu.

TINICHIGERIE + VOPSITORIE AUTO

Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu de 700 mp, dotata corespunzator. Compania noastra dispune de mijloace tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventie pe structura de rezistenta. Este evitata folosirea sudurii, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. Solutia aleasa este cea a deformarii la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale (masa si robotul de redresat caroserii).In locurile in care sudura continua este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in argon, acesta avand avantajul ca nu incalzeste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat. Pentru realizarea acestor operatiuni atelierul este dotat cu echipamente profesioniste

Call Now Button