Menu
×

Service Auto Bacau

Efectuarea geometriei la roţile autovehiculului este una dintre operaţiunile cele mai importante pe care orice posesor de autovehicul trebuie să o realizeze periodic, pentru a preveni apariţia de evenimente rutiere nedorite sau a uzurii premature a unora dintre componentele sistemului de direcţie şi suspensie.

Vopirea autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu in suprafata de 500 mp. Specialistii nostri isi desfasoara activitatatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice metode tehnice.

Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu de 700 mp, dotat corespunzator. Compania noastra dispune de mijloace tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventie pe structura de rezistenta.

In acest atelier se realizeaza reparatii mecanice in special pentru autoturismele produse in strainatate (Volkswagen, Opel, Renault, Fiat, Bmw, Mercedes) si se realizeaza si reparatii pentru autoturismele de productie autohtona Dacia, Daewoo).

1
×
Bună! Cum te putem ajuta?