English ita Italiano

Tuning

Tel. +40744613412

Tuning auto este atat o industrie si un hobby, in care un automobil, biciclete cu motor, scuter sau motoreta se modifica in scopul de a imbunatati performanţele sale, de manipulare si prezentare si de a imbunatati stilul de conducere a proprietarului. Ca majoritatea vehiculelor parasesc fabrica conform asteptarilor unui sofer mediu si conditiile de mediu medii, tuning a devenit un mod de a personaliza caracteristicile vehiculului dupa preferintele proprietarului. De exemplu, ele pot fi modificate pentru a oferi o mai buna economie de combustibil, producerea de energie mai mare la RPM sau confortul la rulare poate fi sacrificat pentru a oferi o mai buna manipulare.

Tuning auto este legat de curse auto, desi cele mai multe masini de performanta nu concureaza. Mai degraba ele sunt construite pentru placerea de a deţine si conduce un astfel de vehicul. Un alt element major de tuning include modificarea performanei la exteriorul masinei. Aceasta include schimbarea caracteristicilor aerodinamice ale vehiculului, prin intermediul unor fuste laterale, barele de protectie fata si spate, adaugind spoilere, repartitoare, guri de aer şi rotile usoare.

Inchirieri Auto Bacau si Iasi

Top 4 beneficii clienti:

  1. Inchirieri auto iasi si bacau aeroport: ne aflam la cativa pasi de Aeroportul Bacau,
  2. Inchirieri auto iasi si bacau ieftine: raport calitate pret foarte bun,
  3. Preturi de 15€ /zi pentru: Logan, Renault Clio, sau Fiat Albea pentru mai mult de 14 zile,
  4. Putem livra si prelua masinile 24 ore din 24 ore inclusiv la aeroportul Bacau si Iasi
Din experienta noastra de peste 10 ani in domeniul inchirierilor auto in Bacau si Iasi, cu ajutorul unei flote de masini in permanenta innoire, oferim clientilor nostri servicii de top la preturi minime. Daca veniti in Bacau sau Iasi cu afaceri sau in vacanta, va asteptam cu oferta noastra de inchirieri masini Bacau si Iasi. Va punem la dispozitie autoturisme din gama Rent a Car Bacau si Iasi incepand de la clasa mica, pana la microbuze cu 8+1 locuri fara sofer sau la cerere cu sofer. Locatiile noastre: INCHIRIERI MASINI BACAU le gasiti pe Strada Republicii 1248 (vis-a-vis reprezentanta Dacia Renault) sau pe Strada Aeroportului Nr. 6 (la 150m de Aeroportul Bacau ).
Dupa ce luati decizia sa inchiriati o masina de la noi va vom pune la dispozitie optional si urmatoarele accesorii: sistem de navigatie GPS , scaune de copil de la 1 an la 7 ani, lanturi de zapada pentru perioada de iarna. Pentru sezonul de iarna echipam pentru clientii nostrii toate masinile cu anvelope de iarna in vederea reducerii pe cat posibil a neplacerilor cauzate de drumurile cu suprafete alunecoase din zona noastra. Toate masinile noastre sunt revizionate permanent intrucat dispunem de service auto propriu si dorim ca in timpul perioadelor de inchiriere sa existe cat mai putine probleme mecanice sau defectiuni ale masinilor. In care apare dintr-un anume motiv o problema la masina inchiriata de dumneavoastra va putem oferi o alta masina la schimb din aceeasi categorie sau dintr-o clasa superioara fara alte costuri suplimentare.