English ita Italiano

Despre Noi

Tel. +40744613412

Istoric

In 1997 s-a infiintat SC Automobil Center Impex SRL, societate comerciala cu capital integral romanesc. La data infiintarii activitatea de baza a fost intretinerea si repararea autovehiculelor si comercializarea de piese, consumabile si accesorii auto care se desfasura in magazinul si atelierele de reparatii situate in Bacau, DN2.

In anii urmatori, ACI a urmarit modernizarea atelierelor de mecanica, tinichigerie si vopsitorie prin achizitionarea de utilaje noi performante (elevatoare, stand directie, cabine de vopsit etc.), si in acelas timp, perfectionarea personalului prin participarea acestuia la diferite cursuri de specializare.

2007 – Dezvoltarea SC ACI SRL a continuat prin inaugurarea unei noi hale atelier cu o suprafata de 1100 mp, destinata reparatiilor de autovehicole si autocamioane, activitatilor de tinichigerie si vopsitorie si prin realizarea unei spalatorii auto destinata numai clietilor firmei.

2008 – Avand in vedere experienta acumulata in domeniul auto, firma si-a largit activitatile fiind abordata si activitatea de vanzari autoturisme cu diferite modalitati de plata (in rate sau cash)

In prezent ACI isi desfasoara activitatea pe o suprafata de 5000mp

( 1700 mp reprezentati de hale si 3300 mp curte amenajata pentru desfasurarea in bune conditii a activitatilor de intretinere si reparare auto)

Activitatile de reparatii si intretinere se realizeaza cu personal specializat si cu o inalta pregatire profesionala, care utilizeaza dotarile de ultima generatie in domeniu: testere motor, testere amortizoare, aparat pentru reglarea farurilor, dispozitive de echilibrare si geometrie roti, robot si masa pentru redresat caroserii, aparate de sudura prin puncte, cabine de pregatire pentru vopsit, cuptoare de vopsit etc.

La nivelul localitatii Bacau si a zonelor adiacente, oferta de piese si accesorii auto se adreseaza si persoanelor fizice. La sediul social al companiei noastre orice posesor de autovehicul poate gasi un sortiment foarte diversificat de piese si accesorii, atat pentru autovehiculele straine cat si pentru cele autohtone, la un pret avantajos.

Experienta acumulata in domeniu ne permite sa desfasuram aceste activitati cu maxima eficienta, in conditii de calitate si la preturi competitive.

Principalele directii de actiune ale companiei noastre sunt:

  • imbunatatirea serviciilor oferite clientilor
  • consolidarea relatiilor de afaceri pe care le avem atat cu clientii cat si cu furnizorii si deschiderea unor relatii noi
  • dezvoltarea si adaptarea continua in conditiile unei piete concurentiale
  • adoptarea noilor solutii tehnice in domeniu

AUTOMOBIL CENTER IMPEX

SC Automobil Center Impex SRL este o solutie integrata ce presupune service auto, piese de schimb de calitate, tractari auto, inchirieri auto, asigurari pentru raspundere civila si CASCO.

Inchirieri Auto Bacau si Iasi

Top 4 beneficii clienti:

  1. Inchirieri auto iasi si bacau aeroport: ne aflam la cativa pasi de Aeroportul Bacau,
  2. Inchirieri auto iasi si bacau ieftine: raport calitate pret foarte bun,
  3. Preturi de 15€ /zi pentru: Logan, Renault Clio, sau Fiat Albea pentru mai mult de 14 zile,
  4. Putem livra si prelua masinile 24 ore din 24 ore inclusiv la aeroportul Bacau si Iasi
Din experienta noastra de peste 10 ani in domeniul inchirierilor auto in Bacau si Iasi, cu ajutorul unei flote de masini in permanenta innoire, oferim clientilor nostri servicii de top la preturi minime. Daca veniti in Bacau sau Iasi cu afaceri sau in vacanta, va asteptam cu oferta noastra de inchirieri masini Bacau si Iasi. Va punem la dispozitie autoturisme din gama Rent a Car Bacau si Iasi incepand de la clasa mica, pana la microbuze cu 8+1 locuri fara sofer sau la cerere cu sofer. Locatiile noastre: INCHIRIERI MASINI BACAU le gasiti pe Strada Republicii 1248 (vis-a-vis reprezentanta Dacia Renault) sau pe Strada Aeroportului Nr. 6 (la 150m de Aeroportul Bacau ).
Dupa ce luati decizia sa inchiriati o masina de la noi va vom pune la dispozitie optional si urmatoarele accesorii: sistem de navigatie GPS , scaune de copil de la 1 an la 7 ani, lanturi de zapada pentru perioada de iarna. Pentru sezonul de iarna echipam pentru clientii nostrii toate masinile cu anvelope de iarna in vederea reducerii pe cat posibil a neplacerilor cauzate de drumurile cu suprafete alunecoase din zona noastra. Toate masinile noastre sunt revizionate permanent intrucat dispunem de service auto propriu si dorim ca in timpul perioadelor de inchiriere sa existe cat mai putine probleme mecanice sau defectiuni ale masinilor. In care apare dintr-un anume motiv o problema la masina inchiriata de dumneavoastra va putem oferi o alta masina la schimb din aceeasi categorie sau dintr-o clasa superioara fara alte costuri suplimentare.